Tryk her
 

2.4 Retten til indsigt i dine personoplysninger.

Du har som kunde hos salonen/klinikken ret til at få salonen/klinikkens bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald adgang til personoplysningerne. 

Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til salonen/klinikken. Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.


2.5 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger 

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af salonen/klinikken uden unødig forsinkelse. 


2.6 Retten til sletning af dine personoplysninger 

Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af salonen/klinikken uden unødig forsinkelse, hvis salonen/klinikken ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger. 

Bemærk venligst, at såfremt salonen/klinikken i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.


2.7 Beskyttelse af personoplysninger 

Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i salonen/klinikkens IT-system eller fysisk i aflåst skab. 


Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores behandling af personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som kunde.



2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig. 


3. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos salonen/klinikken, skal du rette henvendelse til Joan lundgaard på e-mail: joan@frlu.dk 


Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. 


Hvis du ønsker at klage over salonen/klinikkens behandling af dine personoplysninger kan dette ske til Datatilsynet: 



Datatilsynet 

Borgergade 28, 5 

1300 København K 

Telefon: 33 19 32 00 

E-mail: dt@datatilsynet.dk 

Med venlig hilsen 


Salon/klinik: Frisør Lundgaard 

Senest revideret: 25-05-18

Næste revision: 

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

:

:

:

:

:

:

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 17.00

9.00 - 18.30

9.00 - 17.30

LUKKET

Frisør Lundgaard

v. Joan Lundgaard

Bispensgade 95 

9800 Hjørring

20 76 76 25

Facebook
Instagram @Frisorlundgaard
Bryn & vipper
Hårfarvning
Reflekser
Håropsætning
Permanent
Hårklipning

Copyright 2018 Frisør Lundgaard - Opdateret December 2022